Cautare

5100 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (3.67 secunde)
Cind m-am apucat de scris tocmai era la televizor o reclama imbecila cu nu stiu ce firma care zice ca brinza sau iaurtul produs de ei e facut din lapte care provine de la vaci inteligente.
Rednic nu e de acord cu Hagi. Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... Gasesc tot felul de scuze, dar marea responsabilitate este a lor. ... Uitati-va si in alte campionate au fost probleme sau episodul legat de sex, la Islanda, ei bine, a plecat si presedintele, toata lumea a plecat!
Noi trebuie sa ne vedem de treaba noastra aici. ... Era total opus fata de cum il vedeti dumneavoastra la televizor. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba noastra aici.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "programa scolara este tot mai incarcata si mai grea, in mod gratuit, constituind o autentica tortura pentru tanara generatie".El si-a exprimat indignarea fata de "abuzurile grave" inregistrate in invatamantul romanesc, el amintind, printre altele, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, pentru clasa a VII-a, "care i-a socat pe copii prin dificultatile infernale, la nivelul universitatii", examen sustinut de una dintre fiicele sale.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Din 2009 si pana in prezent insa, schimbarea asumata de PSD si directia propusa cetatenilor a fost una clara si sustinuta.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Marin Moraru s-a nascut la data de 31 ianuarie in Bucuresti.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!".
Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a revizuit prognoza pentru inflatia la finalul lui 2009 la 4,3%, in conditiile in care estimarea anterioara era de 4,4%. Totodata, BNR a mentinut tinta de inflatie pentru sfarsitul acestui an la 3,5%, plus sau minus un punct procentual.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic:
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Liderul social-democrat a apreciat ca, in prezent, tot ce inseamna subiect de interes national a devenit subiect de disputa intre presedinte si premier. "Legile sigurantei nationale ies intr-un fel de la Traian Basescu, vin liberalii si Tariceanu cu un proiect total opus.
google-analytics.com